Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συμμετοχή σε Περιβαλλοντική Δράση των Green Angels

Η συγκεκριμένη δράση περιλάμβανε τη δενδροφύτευση 1.000 ελάτων στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας καθώς και τη φροντίδα τους τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συμμετοχή σε Περιβαλλοντική Δράση των Green Angels

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συμμετείχε ενεργά στην 1η Κοινή Περιβαλλοντική Δράση της κοινότητας GREEN ANGELS.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δράση περιλάμβανε τη δενδροφύτευση 1.000 ελάτων στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας καθώς και τη φροντίδα τους τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια και αποτέλεσε την έναρξη του Εθνικού Χάρτη Πράσινων Δράσεων των GREEN ANGELS.

Στη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, η οποία έδωσε ανάσα ζωής στη δασική περιοχή της Πλατάνας που το 2007 επλήγη από καταστροφική πυρκαγιά, η Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε δυναμικό παρών με την παρουσία τόσο των εργαζομένων της όσο και των οικογενειών τους.

Στόχος της κοινότητας των GREEN ANGELS είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της χώρας, μέσα από τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης και την προστασία των Ελληνικών δασών.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να ενισχύει πρωτοβουλίες σχετικές µε το περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη μίας φιλικής προς το περιβάλλον κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v