Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επτά νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Η REVOIL με μερίδιο αγοράς άνω του 10% κατατάσσεται στις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών της χώρας και προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, μέσα από όλα τα πρατήρια του δικτυού της, ποιοτικά καύσιμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επτά νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Η Εταιρεία Εμπορίας Πετρελαιοειδών Revoil, συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία εντάσσοντας 7 νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυο της που πλέον ξεπερνά τα 530 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τα νέα πρατήρια με σήμα REVOIL βρίσκονται:

Λαμία (ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ), Λαμία (ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ), Λάρισα (ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ), Κρανίδι Αργολίδας (ALBPETROL PETROL STATIONS TRADING S.A), Σέρρες (ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΙΟΣ), Χαϊδάρι (LUK PETROLEUM E.E ), Κέρκυρα (ΠΡΟΒΑΤΑΣ Χ.- ΠΡΟΒΑΤΑ Μ. ΟΕ)

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Revoil, με μερίδιο αγοράς άνω του 10% κατατάσσεται στις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών της χώρας και προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, μέσα από όλα τα πρατήρια του δικτυού της, ποιοτικά καύσιμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με ειδικά πρόσθετα που εξασφαλίζουν αύξηση της επίδοσης του κινητήρα, επιπλέον οικονομία στην κατανάλωση και καθαρό κινητήρα χωρίς φθορές, πάντα με την εγγύηση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v