Q&R: Την αγορά ιδίων μετοχών αποφάσισε η γ.σ.

Tη στήριξη της τιμής της μετοχής με την επαναγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστό 10% με μέγιστη τιμή μετοχής τα 10 ευρώ και ελάχιστη τα 0,47 ευρώ, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Q&R.

Q&R: Την  αγορά ιδίων μετοχών αποφάσισε  η γ.σ.
Tη στήριξη της τιμής της μετοχής με την επαναγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστό 10% με μέγιστη τιμή μετοχής τα 10 ευρώ και ελάχιστη τα 0,47 ευρώ, για το υπόλοιπο που απομένει από το χρησιμοποιηθέν δικαίωμα της γ.σ. της 5ης Φεβρουαρίου 2001, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Quality & Reliability, που πραγματοποιήθηκε στις 03.09.02.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε εξουσιοδότηση από τους μετόχους ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για εξαγορές εταιριών στο εσωτερικό και εξωτερικό. Βασικοί άξονες στους οποίους στοχεύει να κινηθεί η εταιρία και ύστερα από την επιτυχημένη εξαγορά της Πολωνικής Alatus, είναι η ανάπτυξή της σε νέες διεθνείς αγορές, με άμεση προτεραιότητα την αγορά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την αγορά των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης καθώς και της Μέσης Ανατολής. Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων της και σε άλλες χώρες ώστε να επιτύχει την αύξηση των εξαγωγών της σε ποσοστό 50% του συνολικού κύκλου εργασιών.

Τέλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση ομόφωνα καθόρισε τις ιδιότητες των μελών του Δ.Σ ως εξής:

Εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ: Παναγιώτης Πασχαλάκης, Νικόλαος Πασχαλάκης και Θεόδωρος Καραγιάννης.

Μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ τα εξής:Αθανάσιος Πουλιάδης, Δημήτριος Κρασόπουλος, Γεώργιος Σταθάκος και Ιωάννης Σώλος.

Ανεξάρτητα τα μέλη του ΔΣ: Γεώργιος Σταθάκος και Ιωάννης Σώλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v