Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση ή εξαγορά άλλης εταιρείας

Η Διοίκηση της εταιρίας διεξάγει διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο και πάντα στο πλαίσιο και εντός των άκρων ορίων της εξουσιοδότησης που της έχει χορηγηθεί, με στόχο την διερεύνηση της δυνατότητας  συγχώνευσης (απορρόφηση άλλης εταιρίας) ή εξαγοράς άλλης εταιρίας,

Ευρωσύμβουλοι: Σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση ή εξαγορά άλλης εταιρείας

Η εταιρεία «Ευρωσύμβουλοι» ανακοίνωσε ότι συνεδρίασε την 11.4.2016 το Διοικητικό της Συμβούλιο, το οποίο καθόρισε την τιμής διάθεσης του 1,10€ για εκάστη εκ των 663.325 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,60€, οι οποίες θα εκδοθούν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 397.995,00€ με την καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με αναλογία έκδοσης μίας (1) νέας μετοχής για κάθε δώδεκα (12) παλιές.

Η υπέρ το άρτιο διαφορά ύψους ποσού 331.662,50€ θα αχθεί σε πίστωση του Λογαριασμού «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».

Επίσης η εισηγμένη ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατ' εφαρμογή της δημοσιευθείσας Απόφασης της Τακτικής Γ.Σ. των μετόχων της 22.6.2015, η Διοίκηση της εταιρίας διεξάγει διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο και πάντα στο πλαίσιο και εντός των άκρων ορίων της εξουσιοδότησης που της έχει χορηγηθεί, με στόχο την διερεύνηση της δυνατότητας  συγχώνευσης (απορρόφηση άλλης εταιρίας) ή εξαγοράς άλλης εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται σε συναφές και συμπληρωματικό αντικείμενο.

Οι διαπραγματεύσεις αυτές είναι απολύτως εμπιστευτικού χαρακτήρα και μέχρι σήμερα δεν έχει συναφθεί οποιοδήποτε νομικό έγγραφο δεσμευτικού χαρακτήρα. Η εταιρία δεσμεύεται να προβεί σε άμεση αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αμέσως μόλις και εφόσον συναφθεί δεσμευτική έγγραφη συμφωνία. Επισημαίνεται ότι οποιασδήποτε συμφωνία τυχόν προκύψει τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεώς της από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v