Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση στα HR Excellence Awards για την Κρι Κρι

Η εταιρία έλαβε το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών (Managing Change) κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ.

Διάκριση στα HR Excellence Awards για την Κρι Κρι
Διάκριση έλαβε πρόσφατα η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι στο πλαίσιο του θεσμού HR Excellence Awards, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έλαβε το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών (Managing Change) κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή της εταιρίας στον φετινό θεσμό αφορούσε την διαχείριση της καταστροφής της μονάδας παραγωγής γιαουρτιού στις Σέρρες μετά από πυρκαγιά τον Δεκέμβριο του 2013. Το γεγονός αυτό είχε αρνητικές συνέπειες τόσο για την παραγωγή γιαουρτιού της εταιρείας, όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ωστόσο, το Τμήμα HR, με την υποστήριξη της Διοίκησης της εταιρίας, με αποφασιστικότητα, σωστό σχεδιασμό και συντονισμένες κινήσεις, πέτυχε μέσα σε ένα διάστημα μόλις 8 μηνών να ολοκληρώσει και να θέσει σε λειτουργία μια νέα υπερσύγχρονη μονάδα με διπλάσια παραγωγική δυνατότητα, βάσει της πιο σύγχρονης μηχανολογικής αρχιτεκτονικής.

Για την επίτευξη των παραπάνω εφαρμόστηκαν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, όπως ενδεικτικά η ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους που προσωρινά έχασαν την δουλειά τους, πρόγραμμα αναδιανομής ημερομισθίων, διαρκής εκπαίδευση και επιμόρφωση, χορήγηση δωρεάν προϊόντων, καθώς και καταβολή έκτακτων bonus.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη αξία για την Κρι Κρι ήταν το γεγονός ότι μετά την εφαρμογή συγκεκριμένων πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, κατάφερε να διατηρήσει το σύνολο του εργατικού της δυναμικού, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κρι Κρι κ. Παναγιώτη Τσίναβου, ότι καμία θέση εργασίας δεν θα χαθεί λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Ο HR Manager της εταιρείας, κ. Παύλος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση στα φετινά HR Excellence Awards: «Η ανέγερση του νέου εργοστασίου σε μόλις 8 μήνες, η ανάκτηση των μεριδίων αγοράς το 2014, καθώς και η αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 6% το 2015, αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι οι άνθρωποι μας κατάφεραν να μετατρέψουν μια αρνητική εξέλιξη σε ευκαιρία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελούν την καρδιά της εταιρίας. Η διάκριση μας στα HR Excellence Awards λειτουργεί ως οδηγός για την περαιτέρω ενίσχυση της δέσμευσης, του σεβασμού και της υπερηφάνειας μεταξύ του προσωπικού και της εταιρείας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v