Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Εγκατάσταση του ERP ERMIS στην Averin ΕΠΕ

Νέα σύμβαση με την εταιρία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων Averin ΕΠΕ υπέγραψε η Lavisoft, η οποία αγορά στην εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης εταιρικών πόρων ERP ERMIS.

Lavisoft: Εγκατάσταση του ERP ERMIS στην Averin ΕΠΕ

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματος ERP ERMIS στην εταιρία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων Averin ΕΠΕ.

Όπως σημειώνει η εταιρία, το Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικών Πόρων ERP ERMIS της Lavisoft δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης. Το συγκεκριμένο σύστημα ενσωματώνει προχωρημένη μεθοδολογία παράλληλα με τις πιο καινοτόμες και λειτουργικές τεχνολογίες του κλάδου της Πληροφορικής.

Σημειώνεται ότι η Lavisoft διαθέτει δική της παραγωγή λογισμικού, με δυνατότητες εφαρμογής σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας, που βασίζεται στους αυστηρούς κανόνες ISO 9001:2008. Επιπλέον, σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v