Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze βραβείο στα Event Awards

Η εταιρία απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Best Corporate Events / Εταιρικά Συνέδρια για το συνέδριό της «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας».

Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze βραβείο στα Event Awards

To Bronze βραβείο απέσπασε το συνέδριο της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, με κεντρικό μήνυμα «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας», στα Event Awards 2016 και πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Best Corporate Events / Εταιρικά Συνέδρια.

Το concept και η οργάνωση του συνεδρίου, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Momentum / McCann Worldgroup.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 38 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρίας και περιλάμβανε καινοτόμα αισθητική με εντυπωσιακές 3D projection mapping προβολές, videos και banners.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αλματώδης μέχρι σήμερα ανάπτυξη και η περαιτέρω ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Πίστης αποτέλεσαν την έμπνευση για το concept του συνεδρίου, το οποίο αποτυπώθηκε με βασικό εικαστικό ένα φουτουριστικό δέντρο. Σε αυτό το δέντρο, κάθε εργαζόμενος, συνεργάτης και μέτοχος «αποτελεί» ένα κλαδάκι, το οποίο αναπτύσσεται βασιζόμενο στις αξίες της εταιρίας που αποτελούν τον κορμό του δέντρου αυτού.

Στόχος του συνεδρίου, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, ήταν να εμφυσήσει στους 1.900 παρευρισκόμενους, το νέο «όνειρο» της εταιρίας, στο οποίο κλήθηκαν να συμβάλλουν δυναμικά, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα της ζωής τους και της προσωπικής τους ευημερία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v