Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Σαράντα χρόνια συνεργασίας με τη Yamaha

Τον Οκτώβριο 2007 η εταιρεία Φίλιππος Νάκας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων της συνεργασίας της με τη ΥΑΜΑΗΑ οργάνωσε σειρά σεμιναρίων και συναυλιών για τους συνεργάτες της στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία.

Νάκας: Σαράντα χρόνια συνεργασίας με τη Yamaha
Τον Οκτώβριο 2007 η εταιρία Φίλιππος Νάκας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων της συνεργασίας της με τη ΥΑΜΑΗΑ οργάνωσε σειρά σεμιναρίων και συναυλιών για τους συνεργάτες της στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία.

Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχαν 16 καλλιτέχνες και εμπορικοί εκπρόσωποι της ΥΑΜΑΗΑ και η όλη διοργάνωση σημείωσε εκπληκτική επιτυχία.

Ο κ. Yasuaki Gyoten, Διευθύνων Σύμβουλος της YAMAHA EUROPE, στο λόγο του τόνισε ότι η εταιρεία Φίλιππος Νάκας, όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξε και παραμένει ο καλύτερος αντιπρόσωπος της ΥΑΜΑΗΑ παγκοσμίως.

Αυτή η επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία επισφραγίστηκε με την πενταετή ανανέωση της σύμβασης αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ΥΑΜΑΗΑ ανακοίνωσε την είσοδό της σε δύο νέες πολλά υποσχόμενες αγορές, οι οποίες είναι α) η αγορά Video & Audio Conference που απευθύνεται σε μεγάλες εταιρείες και προσφέρει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως μετάδοσης, φωνής και εικόνας μεταξύ ομάδων ανθρώπων και β) η δικτυακή επικοινωνία ηχητικών συσκευών που δίνει τη δυνατότητα μετάδοσης μεγάλου όγκου πληροφοριών ψηφιακά με άριστη ποιότητα και πολύ χαμηλό κόστος και έχει εφαρμογή σε μεγάλης κλίμακας ηχητικές παραγωγές, παραστάσεις, συναυλίες, studios, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v