Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση 25% στα κέρδη μετά φόρων

Με επιστροφή στην κερδοφορία και αύξηση στον κύκλο εργασιών έκλεισε το εννιάμηνο της τρέχουσας χρήσης της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανέρχονται στις 432 χιλ. ευρώ εμφανίζοντας και αυτά αύξηση 25%. Εκτιμήσεις για 2007

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση 25% στα κέρδη μετά φόρων
Με επιστροφή στην κερδοφορία και αύξηση στον κύκλο εργασιών έκλεισε το εννιάμηνο της τρέχουσας χρήσης της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 6 εκ. ευρώ αυξημένες κατά 28% από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ ταυτόχρονα πλησιάζουν τον κύκλο εργασιών όλης της προηγούμενης χρονιάς.

Όσον αφορά την κερδοφορία, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανέρχονται στις 432 χιλ. ευρώ εμφανίζοντας και αυτά αύξηση 25%.

Επίσης η εταιρία με βάση στοιχεία των έργων που υλοποιεί και των συμβάσεων που έχει υπογράψει προβαίνει σε αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων της για τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρήσης τα οποία αναμένονται να διαμορφωθούν στα 9 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών, ενώ η κερδοφορία θα ξεπεράσει τελικά το 1 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v