Αξιολόγηση Ευρωσύμβουλων, I-Cube για ”ΕΛΕΥΘΩ”

Τις προτάσεις που υπέβαλλαν οι εταιρίες Ευρωσύμβουλοι και I-Cube, στο πλαίσιο του έργου ”ΕΛΕΥΘΩ”, αξιολόγησε τριμελής επιτροπή της Ευρωπαικής Ενωσης. Το έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα ”Ανταγωνιστικότητα” του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αξιολόγηση Ευρωσύμβουλων, I-Cube για ”ΕΛΕΥΘΩ”
Στην αξιολόγηση των προτάσεων που υπέβαλλαν οι εταιρίες Ευρωσύμβουλοι και I-Cube, στο πλαίσιο του έργου ”ΕΛΕΥΘΩ”, προχώρησε τριμελής επιτροπή εμπειρογνωμόνων και το συντονισμό της οποίας είχε στέλεχος της Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν και αξιολογήθηκαν αφορούν στην ίδρυση Τεχνολογικών Πάρκων και Θερμοκοιτίδων για την υποβοήθηση επιχειρήσεων έντασης γνώσης. Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ”Ανταγωνιστικότητα” του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σημειώνεται, ότι τα ονόματά των εμπειρογνωμόνων είναι στις λίστες των αξιολογητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ειδίκευση σε θέματα Τεχνολογικών Πάρκων και Θερμοκοιτίδων. Eνας από τους εμπειρογνώμονες προέρχεται από την Αγγλία, ο δεύτερος από την Ισπανία και ο τρίτος, ο έλληνας αξιολογητής, προέρχεται από το χώρο των Ερευνητικών Κέντρων, τα οποία εποπτεύονται από τη ΓΓΕΤ, με ειδίκευση σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί για χρηματοδότηση η πρόταση της iVen, θυγατρικής της Εθνικής Επιχειρηματικών συμμετοχών και της Vectis Capital, για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στην Καλλιθέα (Αθήνα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v