Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Στο 1,5 εκ. μετοχές το stock option plan

Η Centric Πολυμέσα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του stock option plan, όπως αυτό αποφασίσθηκε με την από 27/07/2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση γνωστοποιεί ότι αφορά στην έκδοση 1.571.440 δικαιωμάτων αγοράς μετοχών.

Centric: Στο 1,5 εκ. μετοχές το stock option plan
Η Centric Πολυμέσα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του stock option plan, όπως αυτό αποφασίσθηκε με την από 27/07/2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση γνωστοποιεί ότι αφορά στην έκδοση 1.571.440 δικαιωμάτων αγοράς μετοχών.

Τα δικαιώματα λήγουν την 30η Νοεμβρίου 2007 και καλούνται οι δικαιούχοι να ασκήσουν τα δικαιώματα τους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία μέσω του δικτύου καταστημάτων συγκεκριμένης τράπεζας .

Από την ημερομηνία αυτή και εφεξής Δικαιώματα που δεν έχουν ασκηθεί παύουν αυτοδίκαια να υφίστανται.

Δικαιούχοι είναι ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος με 450.000 δικαιώματα, ο Αντιπρόεδρος με 450.000 δικαιώματα ,ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με 450.000 δικαιώματα και 4 στελέχη της εταιρίας με σύνολο δικαιωμάτων 221.440 και αφορά σε 1.571.440 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου, ονομαστικής αξίας 0,36 ευρώ με τιμή εξάσκησης ένα (1) ευρώ ανά δικαίωμα και μετοχή.

Το δικαίωμα ασκείται με έγγραφη ειδοποίηση του Δικαιούχου προς τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο. Τα δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν από τους δικαιούχους μόνο για πολλαπλάσια των 10 μετοχών.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα Δεκέμβρη 2007 το Δ.Σ. θα προβεί σε λήψη απόφασης για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2007, χωρίς τροποποίηση του καταστατικού της και χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υφισταμένων κατά την έκδοση μετοχών, η οποία θα ισούται με το σύνολο της ονομαστικής αξίας των μετοχών που πρέπει να εκδοθούν για την ικανοποίηση των ασκηθέντων δικαιωμάτων ,ενώ το υπόλοιπο ποσό του συνόλου των τμημάτων εξάσκησης θα αχθεί σε λογαριασμό έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να συνεδριάσει μέχρι την 31/12/2007 προκειμένου να πιστοποιήσει την καταβολή του ποσού της αύξησης. Το Δ.Σ. υποχρεούται έως την 28η Φεβρουαρίου 2008 να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες για να πιστωθούν οι μετοχές στην μερίδα Επενδυτή του δικαιούχου.

Το δικαίωμα είναι αμεταβίβαστο, ανεκχώρητο και ανεπίδεκτο οποιασδήποτε τυχόν συναλλαγής ή πράξης απαλλοτρίωσης του από τον ορισθέντα Δικαιούχο.

Ο αριθμός των νέων μετοχών που τελικά θα εκδοθούν και θα ζητηθεί η εισαγωγή τους στο Χ.Α. εξαρτάται από τον αριθμό των μετοχών για τις οποίες θα ασκηθεί το σχετικό δικαίωμα και θα καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό.

Κάθε έκδοση μετοχών θα υπόκειται στο σύνολο των Διοικητικών Εγκρίσεων και Αδειών που απαιτούνται από τον Νόμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v