Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Διευκρινίσεις για οικόπεδα στο Π. Ψυχικό

Διευκρινίσεις αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα με τίτλο, ”Στοπ από το Εφετείο στα σχέδια της ΚΕΚΡΟΨ” και αφορά στο τμήμα 185 στρεμμάτων από την εκτός σχεδίου περιοχή ιδιοκτησίας της εταιρίας στο Π. Ψυχικό που κηρύχθηκε αναδασωτέο, διατυπώνει η Κέκροψ.

Κέκροψ: Διευκρινίσεις για οικόπεδα στο Π. Ψυχικό
Διευκρινίσεις αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Χρηματιστήριο με τίτλο, ”Στοπ από το Εφετείο στα σχέδια της ΚΕΚΡΟΨ” και αφορά στο τμήμα 185 στρεμμάτων από την εκτός σχεδίου περιοχή ιδιοκτησίας της εταιρίας στο Π. Ψυχικό που κηρύχθηκε αναδασωτέο, διατυπώνει η Κέκροψ.

Ειδικότερα, η Κέκροψ σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι επιθυμεί να υπενθυμίσει τα εξής, τα οποία έχει κατ’ επανάληψη ανακοινώσει αρμοδίως και στο παρελθόν:

* Τμήμα 185 στρεμμάτων από την εκτός σχεδίου περιοχή ιδιοκτησίας της εταιρείας στο Π. Ψυχικό κηρύχθηκε αναδασωτέο με την με αριθμό 678/09.03.1998 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής. Η αίτηση της Κέκροψ για την ακύρωση της ως άνω απόφασης απερρίφθη με την με αριθμό 2763/2006 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

* Τα ως άνω 185 στρέμματα περιλαμβάνονται σε ευρύτερη έκταση 300 στρεμμάτων στο Π. Ψυχικό, την οποία διεκδικεί το Ελληνικό Δημόσιο με αγωγή του. Επί της διεκδικήσεως αυτής έχει εκδοθεί η με αριθμό 5722/1997 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει την εταιρεία μας.

Ύστερα από έφεση του ελληνικού δημοσίου εκδόθηκε προδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία δεν εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση και η οποία τάσσει συμπληρωματικές αποδείξεις, οι οποίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο των διεξαγωγών.

* Κανένα νεώτερο στοιχείο δεν έχει υπάρξει έκτοτε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v