Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Groupama με Corallia σε δράσεις στήριξης της καινοτομίας

Στόχος της συνεργασίας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση hackathon ανοιχτής καινοτομίας και δημιουργικής κουλτούρας στον ανερχόμενο τομέα του InsurTech.

Συνεργασία Groupama με Corallia σε δράσεις στήριξης της καινοτομίας
Η Groupama Ασφαλιστική και το Corallia, Mονάδα του Ε.Κ. Αθηνά, επισφραγίζουν τη συνεργασία τους, ανακοινώνοντας την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλίας με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση hackathon ανοιχτής καινοτομίας και δημιουργικής κουλτούρας στον ανερχόμενο τομέα του InsurTech.

Πυρήνας της συνεργασίας αποτελεί, αφενός, η διεθνής στρατηγική και στόχευση της Groupama για την προώθηση της ανοιχτής καινοτομίας για την ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων στον ασφαλιστικό κλάδο και αφετέρου, η αδιάκοπη προσπάθεια του Corallia για περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Εκ μέρους της Groupama Ασφαλιστικής, ο Γενικός Διευθυντής, κύριος Χρήστος Κάτσιος, ανέφερε: «Αναμφίβολα, ο κλάδος των Ασφαλειών στην Ελλάδα εξελίσσεται πιο γρήγορα από ποτέ. Στις ταχύτητες και στις προοπτικές αυτές, κινείται εδώ και αρκετό καιρό η φιλοσοφία της Groupama Ασφαλιστικής, η οποία ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και αξιοποιεί τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και καινοτομίας ως ευκαιρίες ευελιξίας, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και την απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, μέσω ενός συνεχώς εξελισσόμενου εταιρικού οικοσυστήματος».

Ο καθ. Βασίλειος Μακιός, Γενικός Διευθυντής του Corallia, ανέφερε σχετικά: «To Corallia στηρίζει έμπρακτα και συστηματικά για περισσότερα από δέκα χρόνια, δράσεις που προάγουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στη χώρα. Με τη διοργάνωση διαγωνισμών ανοιχτής καινοτομίας -hackathons- το Corallia στοχεύει στην ενίσχυση των τεχνολογικών οικοσυστημάτων που αναπτύσσει, δίνοντας ώθηση και κίνητρο στους νέους να καινοτομήσουν. Ευελπιστούμε το Insurtech Hackathon να επιταχύνει τη γέννηση νέων ιδεών, την ανάδειξη νέων ταλέντων και την καινοτομία στον κλάδο των Ασφαλειών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v