Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοικητικές αλλαγές στη Μοτοδυναμική

To ΔΣ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. αποφάσισε στην από 27/11/2007 Συνεδρίασή του και σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, την εκλογή των κ.κ. Ταβουλάρη Ιωάννη - Στυλιανού και Χατζίκου Σωτήρη ως νέων μελών του, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Σακελλαρόπουλου Σέργιου και Βιδάλη Ευθύμιου.

Διοικητικές αλλαγές στη Μοτοδυναμική
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. αποφάσισε στην από 27/11/2007 Συνεδρίασή του και σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, την εκλογή των κ.κ. Ταβουλάρη Ιωάννη - Στυλιανού και Χατζίκου Σωτήρη ως νέων μελών του, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Σακελλαρόπουλου Σέργιου και Βιδάλη Ευθύμιου.

Η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα πρέπει να υποβληθεί για έγκριση στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, δηλαδή μέχρι την 30.06.2008.

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής :

Α) Εκτελεστικά μέλη:

1. Οδυσσέας Κυριακόπουλος του Παρασκευά, Πρόεδρος

2. Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης του Ανδρέα, Διευθύνων Σύμβουλος

3. Σωτήριος Χατζίκος του Δημητρίου, Σύμβουλος

Β) Μη εκτελεστικά μέλη:

1. Μιχάλης Καραμίχας του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος

2. Ιωάννης Καρκαλέμης του Παναγιώτη, Σύμβουλος

3. Ευστράτιος Παπαευστρατίου του Δημητρίου, Σύμβουλος

Γ) Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη:

1. Παύλος Λάσκαρης του Ανδρέα, Σύμβουλος

2. Γεώργιος Αυλωνίτης του Ιωάννη, Σύμβουλος

3. Λευκοθέα Βαράγκη του Θεμιστοκλή, Σύμβουλος

4. Φωτεινή Καραγεώργη του Νικολάου, Σύμβουλος

5. Ιωάννης-Στυλιανός Ταβουλάρης του Νικολάου, Σύμβουλος

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 30.05.2008, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί μετά την λήξη της θητείας του, δηλαδή μέχρι την 30.06.2008.

Σημειώνεται ότι εντός των πρώτων ημερών του Ιανουαρίου 2008 το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου, με θέμα την επανασυγκρότησή του σε σώμα και τον επανακαθορισμό των αξιωμάτων των μελών του, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της 16/11/2007 και τα ανακοινωθέντα στη Γνωστοποίηση προς το Χρηματιστήριο Αθηνών της 19/11/2007.

Επίσης εξελέγησαν νέα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Αμοιβών της Εταιρείας και τροποποιήθηκε σχετικά ο Εσωτερικός Κανονισμός, ως προς τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη που απαρτίζουν τις Επιτροπές αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v