Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δάιος: Έγκριση Γ.Σ. για έκδοση ομολογιακού έως 12 εκατ.

Την έκδοση κοινού εμπραγμάτων εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου έως του ποσού των 12.013.500 ευρώ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Δάιος.

Δάιος: Έγκριση Γ.Σ. για έκδοση ομολογιακού έως 12 εκατ.
Η εταιρία Δάιος ανακοινώνει ότι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου οκτώ μέτοχοι το 82,89% του μετοχικού κεφαλαίου, συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας την έγκριση έκδοσης κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού 12.013.500 ευρώ, διάρκειας έως 7 έτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των ν. 3156/2003 και 2190/1920 μετά της απόφασης περί χορήγησης των σχετικών εξασφαλίσεων των απαιτήσεων των ομολογιούχων δανειστών και την παροχή σχετικής εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την έγκριση παροχής εταιρικής εγγύησης της εταιρίας προς τους ομολογιούχους δανειστές υπέρ της θυγατρικής Hellas Holiday Hotels A.E., στο πλαίσιο έκδοσης από την τελευταία κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού 66.177.425 ευρώ και την παροχή σχετικής εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο.

3. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την έγκριση χορήγησης ενεχύρου επί του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της θυγατρικής Hellas Holiday Hotels A.E. και κυριότητας της εταιρίας, για την εξασφάλιση των πάσης φύσεως απαιτήσεων των ομολογιούχων δανειστών από το ως άνω ομολογιακό δάνειο που πρόκειται να εκδοθεί από τη θυγατρική εταιρεία και την παροχή σχετικής εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο.

4. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την παροχή συναίνεσης για την τροποποίηση των Όρων του κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 31.000.000 ευρώ, το οποίο εκδόθηκε την 16η-01-2008 από την εταιρία και την παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v