Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικές Εκδόσεις: Στα 6,1 εκατ. € τα ΕΒΙΤDA 2007

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών των Αττικών Εκδόσεων άγγιξε τα 71 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 65% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό 9μηνο, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων του Ομίλου έφτασαν τα 6,12 εκ. ευρώ έναντι 0,10 εκ. ευρώ ζημίες αντίστοιχα πέρυσι.

Αττικές Εκδόσεις: Στα 6,1 εκατ. € τα ΕΒΙΤDA 2007
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων κυμάνθηκε σε ύψος ρεκόρ, ενώ εντυπωσιακή βελτίωση παρουσίασαν τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων στο 9μηνο του 2007, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών άγγιξε τα 71 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 65% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό 9μηνο, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων του Ομίλου έφτασαν τα 6,12 εκ. ευρώ έναντι 0,10 εκ. ευρώ ζημίες αντίστοιχα πέρυσι.

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων αναμένεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης μέχρι το τέλος του έτους και προβλέπεται ότι ο κύκλος εργασιών θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ καθιστώντας τον μεγαλύτερο όμιλο περιοδικού τύπου στη χώρα μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v