Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για την Κρι Κρι σε διεθνή έκθεση τροφίμων

Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών Sial Innovation πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 εκθετών από 105 χώρες

Διάκριση για την Κρι Κρι σε διεθνή έκθεση τροφίμων

Διεθνή διάκριση πέτυχε πρόσφατα η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι με το γιαούρτι Super Spoon, στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης τροφίμων Sial Innovation 2016, που θα πραγματοποιηθεί 16-20 Οκτωβρίου στο Παρίσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, το Kρι Κρι Super Spoon, το πρώτο γιαούρτι στην κατηγορία λειτουργικών προϊόντων που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% από γάλα ημέρας, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις ιδιότητες των super fruits, επιλέχθηκε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή ως ένα από τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε περισσότερες από 2.180 συμμετοχές, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών Sial Innovation πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 εκθετών από 105 χώρες.

Εστιάζει στην ανάδειξη των σημαντικότερων τάσεων στον κλάδο των τρόφιμων και των αντίστοιχων προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιοτική τους υπεροχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v