Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα για επαγγελματίες από την Autohellas Hertz

Με τη νέα υπηρεσία adVANtage Pro και επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον στόλο της, η εισηγμένη ενισχύει την παρουσία της στον τομέα της ενοικίασης και του leasing ελαφρών φορτηγών για επαγγελματίες.

Νέο πρόγραμμα για επαγγελματίες από την Autohellas Hertz

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στη 2η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρία παρουσίασε τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις Rent a Van και AdVANtage. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η Autohellas Hertz μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, απευθύνονται σε ιδιώτες και επαγγελματίες:

- Η υπηρεσία Rent a Van προσφέρει ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3.5 τόνους και προσφέρεται για επαγγελματίες ή εταιρίες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες, ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ/ημέρα για μια τριήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.

- Η υπηρεσία ΑdVANtage, αντίστοιχα, απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

Η ιδιαίτερη απήχηση των παραπάνω υπηρεσιών οδήγησε την εταιρία στη δημιουργία μιας ακόμη υπηρεσίας σε αυτήν την κατηγορία, την adVANtage Pro.

Ο κ. Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, ανέφερε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς είμαστε για πολλές δεκαετίες η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων στη χώρα, με σημαντικές καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα. Εισήλθαμε πρώτοι στην κατηγορία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών και ήδη ο στόλος μας απαρτίζεται από περισσότερα από 1.500 οχήματα, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες και με εδραιωμένες συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρίες από όλους τους κλάδους. Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, θα προχωρήσουμε την προσεχή τριετία 2017-20 σε επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.

Παράλληλα, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με το λανσάρισμα της υπηρεσίας adVANtage Pro, που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρει η Autohellas αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση, σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v