Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο ομολογιακά 11,7 και 64 εκατ. από Δάιο και θυγατρική

Σύμβαση ομολογιακού δανείου ύψους 11,7 εκατ. ευρώ υπέγραψε στις 14/10 η Δάιος Πλαστικά, ενώ την ίδια ημερομηνία, η θυγατρική της Hellas Holiday Hotels προέβη επίσης στην υπογραφή ομολογιακού δανείου, ποσού 63,92 εκατ. ευρώ.

Δύο ομολογιακά 11,7 και 64 εκατ. από Δάιο και θυγατρική

Η εταιρία Δάιος Πλαστικά ΑΒΕΕ υπέγραψε στις 14/10/2016 σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ποσού 11.713.500 ευρώ με διοργανωτή της έκδοσης, πληρεξούσιο καταβολών και εκπρόσωπο των Ομολογιούχων Δανειστών την Τράπεζα Πειραιώς και συμμετέχουσες την Τράπεζα Πειραιώς και την Alpha Bank.

Συγκεκριμένα το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας επτά ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Επίσης, την ίδια ημερομηνία η θυγατρική εταιρία (100%) της Δάιος, Hellas Holiday Hotels Α.Ε., υπέγραψε σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ποσού 63.919.425 ευρώ, με διοργανωτή της έκδοσης, πληρεξούσιο καταβολών και εκπρόσωπο των Ομολογιούχων Δανειστών την Alpha Bank και συμμετέχουσες την Τράπεζα Πειραιώς, τη Eurobank και την Alpha Bank.

Το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας επίσης επτά ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v