Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοκαρπέτ: Γ.Σ. στις 11/11 για εξασφαλίσεις ομολογιακών δανείων

Την παροχή εμπράγματων εξασφαλίσεων στο πλαίσιο τροποποιήσεων δύο ομολογιακών δανείων και εγγυήσεων υπέρ της θυγατρικής Εξάλκο για την έκδοση ομολογιακού 10 εκατ. ευρώ καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γ.Σ. της Βιοκαρπέτ στις 11 Νοεμβρίου.

Βιοκαρπέτ: Γ.Σ. στις 11/11 για εξασφαλίσεις ομολογιακών δανείων

Η Βιοκαρπέτ καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 11/11/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, στα γραφεία της εταιρίας στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Λαρίσης - Αθηνών, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων:

- ΘΕΜΑ 1ο : «Παροχή εμπραγμάτων εξασφαλίσεων στο πλαίσιο τροποποιήσεως του από 14/4/2011 Προγράμματος Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεων Καλύψεως και Πρωτογενούς Διαθέσεως και Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων εκδόσεως της εταιρείας μας»

- ΘΕΜΑ 2ο : «Παροχή εμπραγμάτων εξασφαλίσεων υπέρ της εταιρείας «ΕΞΑΛΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ» στο πλαίσιο τροποποίησης του από 14/4/2011 Προγράμματος Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεων Καλύψεως και Πρωτογενούς Διαθέσεως και Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων εκδόσεως της ανωτέρω εταιρείας στο οποίο η εταιρίας μας συμβάλλεται ως εγγυήτρια»

- ΘΕΜΑ 3ο : «Παροχή εγγυήσεως και εμπράγματων εξασφαλίσεων της Εταιρίας προς τους Ομολογιούχους Δανειστές υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία "ΕΞΑΛΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ" για την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού € 10.000.000»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v