Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε έκθεση για το banking technology θα συμμετάσχει η Profile

Η εταιρία θα παρουσιάσει τις λύσεις που διαθέτει για τον FinTech χώρο στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα το εύρος των λύσεών της για τους τομείς Corporate, Investment, Retail Banking, Risk Management and Compliance.

Σε έκθεση για το banking technology θα συμμετάσχει η Profile
Η Profile Software ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση North Africa Banking Technology, που πραγματοποιείται στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο JW Marriott Hotel Cairo, στην Αίγυπτο.

Η έκθεση North Africa Banking Technology αποτελεί το σημείο συνάντησης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον τραπεζικό τομέα.

Στο περίπτερο A03, η εταιρία θα παρουσιάσει τις λύσεις που διαθέτει για τον FinTech χώρο στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα το εύρος των λύσεών της για τους τομείς Corporate, Investment, Retail Banking, Risk Management and Compliance, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

> FMS.next: την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Collections, Payments, Risk Management καθώς και την πρωτοποριακή λύση για P2P Lending, η οποία συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητες.

> IMSplus: τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει επιτυχώς τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

> Axia: τη web-based, omni-channel λύση, που προσφέρει πολλαπλές επιλογές υλοποίησης, με δυναμικό client onboarding, financial planning κ.λπ. μέσω ενός εύχρηστου σχεδιασμού.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρίας σχετικά με το πως η τεχνολογία μπορεί να επιταχύνει τις λειτουργίες των χρηματοοικονομικών οργανισμών, αξιοποιώντας τεχνολογικά προηγμένες και ευέλικτες πλατφόρμες διαχείρισης τραπεζικών εργασιών, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v