Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή του Δρομέα σε εκδήλωση του δικτύου Ελλήνων στις Βρυξέλλες

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δρομέα παρουσίασε τις σημαντικές επιτυχίες της εταιρίας στην Ε.Ε., ενώ μίληση για την παραγωγική εμπειρία, την καθετοποίηση της παραγωγής, την εργονομική αρτιότητα και την αντοχή των προϊόντων.

Συμμετοχή του Δρομέα σε εκδήλωση του δικτύου Ελλήνων στις Βρυξέλλες
Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δρομέα κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου, προσεκλήθη ως επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση του δικτύου Ελλήνων στις Βρυξέλλες, ΑΡΓΩ.

Προσκεκλημένοι ήταν o πρέσβης της Ρωσίας κ. Vladimir Chizhov, o γενικός γραμματέας της Ρωσικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Vasily Gavrilov, ο πρέσβης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Διπλωματίας κ. Άγγελος Παγκράτης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Γεράσιμος Θωμάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος, o αρχιτέκτονας κ. Ανδρέας Ζάννας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Dynachron κ. Γαβριήλ Καραμιχάλης και στελέχη των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Παπαπαναγιώτου να μιλήσει για τις σημαντικές επιτυχίες του Δρομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για την παραγωγική εμπειρία, την καθετοποίηση της παραγωγής, την εργονομική αρτιότητα και την αντοχή των προϊόντων.

Ακολούθησε ανοιχτή δημιουργική συζήτηση ερωτήσεων και απαντήσεων από το κοινό που αφορούσαν την εταιρία και την ανάπτυξή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v