Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Εργο στη Βουλγαρία ύψους 2 εκατ.

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακούς ρυθμούς και νέες επιτυχίες, συνεχίζεται το αναπτυξιακό πλάνο της Ευρωσύμβουλοι στο εξωτερικό. Η εταιρία ανέλαβε έργο 2 εκατ. ευρώ στη Βουλγαρία.

Ευρωσύμβουλοι: Εργο στη Βουλγαρία ύψους 2 εκατ.
Με ιδιαίτερα εντυπωσιακούς ρυθμούς και νέες επιτυχίες, συνεχίζεται το αναπτυξιακό πλάνο της Ευρωσύμβουλοι στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Εργων της Βουλγαρίας, για την παροχή τεχνικής βοήθειας στους φορείς υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων έργων, στα πλαίσια του προγράμματος Διασυνοριακή Συνεργασία Βουλγαρίας – Ελλάδας, για την περίοδο 2007 – 2013.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις εταιρίες Regional Consulting International από την Αυστρία, ADO από την Ελλάδα και BCC και Prime Consulting από τη Βουλγαρία.

Παράλληλα, η Ευρωσύμβουλοι έχει προεπιλεγεί για να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς δύο έργων στη Σερβία συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκ. ευρώ, ενός έργου στην Τουρκία προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ και ενός έργου στη Βοσνία προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ.

Με τα νέα έργα που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα η Ευρωσύμβουλοι και την ολοένα και εντονότερη κινητικότητά της στον διεθνή τομέα, το ανεκτέλεστο ύψος εργασιών της διαμορφώνεται σε 15 εκ. ευρώ για έργα τα οποία προβλέπεται να υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2008, εκ των οποίων το 60% περίπου προέρχεται από έργα του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v