Ιασώ: ”Αναταραχή” υπό τον φόβο επιθετικής κίνησης

Αναταραχή επικρατεί κατά τις τελευταίες ώρες μεταξύ των ιατρών–μετόχων του Ιασώ με αφορμή φήμες περί εκδήλωσης επιθετικής κίνησης στην εισηγμένη. Χθες υπήρξε σειρά συναντήσεων μεταξύ των ιατρών-μετόχων του Ιασώ με κυρίαρχο αντικείμενο τις εξελίξεις στον ευρύτερο κλάδο. Διαψεύδουν οι φερόμενοι ως ”επιτιθέμενοι”.

Ιασώ: ”Αναταραχή” υπό τον φόβο επιθετικής κίνησης
Αναταραχή επικρατεί κατά τις τελευταίες ώρες μεταξύ των ιατρών–μετόχων του Ιασώ με αφορμή φήμες περί εκδήλωσης επιθετικής κίνησης στην εισηγμένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ευρύτερο τομέα της ιδιωτικής υγείας.

Χθες υπήρξε σειρά συναντήσεων μεταξύ των ιατρών-μετόχων του Ιασώ με κυρίαρχο αντικείμενο τις εξελίξεις στον ευρύτερο κλάδο μετά και τη συμφωνία ανάληψης του management του Ερρίκος Ντυνάν από τις Ιατρικό Αθηνών και Euromedica.

Οι ιατροί φοβούνται ότι η υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν σηματοδοτεί την όξυνση του ανταγωνισμού μεταξύ Υγεία από τη μία και Ιατρικό - Euromedica από την άλλη, που μπορεί να φέρει το Ιασώ στο επίκεντρο ως το επόμενο ”μήλον της έριδος”.

Χθες μάλιστα ομάδα ιατρών-μετόχων (περί τους 9 σύμφωνα με πληροφορίες) αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της στη σύσταση εταιρίας Συμμετοχών στην οποία θα εισφέρουν τις μετοχές τους προκειμένου να εξασφαλίσουν κοινή στάση απέναντι σε ενδεχόμενες εξελίξεις. Εννοείται ότι στη Συμμετοχών θα κληθούν να εισέλθουν και άλλοι ιατροί εφόσον το επιθυμούν.

Κύκλοι της Euromedica, από την άλλη, διαψεύδουν την περίπτωση να κινηθεί άμεσα επιθετικά προς το Ιασώ, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια εν εξελίξει διαδικασία συζητήσεων με τους ιατρούς της κλινικής η οποία αργά αλλά σταθερά καρποφορεί και επομένως οι φήμες περί επιθετικών κινήσεων από μέρους της μόνο σκοπιμότητες τρίτων εξυπηρετούν.

Κατηγορηματική ήταν, ωστόσο, η διάψευση από πλευράς κύκλων προσκείμενων στη MIG ως προς το ενδεχόμενο κίνησης προς το Ιασώ.

Χρ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v