Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξι νέα έργα για την Βιοτέρ

Έξι νέα έργα έχει αναλάβει τον τελευταίο καιρό η Βιοτέρ και οι θυγατρικές της, είτε σε αυτόνομο επίπεδο, είτε μέσω συμμετοχής σε κοινοπρακτικό σχήμα, συνολικού προυπολογισμού 88 εκατ. ευρώ.

Εξι νέα έργα για την Βιοτέρ
Έξι νέα έργα ανέλαβαν το τελευταίο διάστημα η Βιοτέρ και οι θυγατρικές της, είτε αυτόνομα, είτε μέσω συμμετοχής τους σε κοινοπρακτικά σχήματα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑΑ πρόκειτα για τα εξής έργα:

* Το νέο ογκολογικό νοσοκομείο ”Αγιοι Ανάργυροι”, προϋπολογισμού περίπου 54 εκατ. ευρώ, που ανέλαβε η εταιρία μέσω κοινοπρακτικού σχήματος με την J&P Hellas – Άβαξ, στο οποίο η Βιοτέρ συμμετέχει με ποσοστό 36%. Η σύμβαση βρίσκεται προς έλεγχο στο ελεγκτικό συνέδριο.

* Το νέο Μπενάκειο μουσείο, στην οδό Πειραιώς, προϋπολογισμού 20,65 εκατ. ευρώ, στο οποίο η Βιοτέρ είναι προσωρινός μειοδότης.

* Για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου Νίκαιας, με προσφορά 2,92 εκατ. ευρώ, ανακηρύχθηκε μειοδότης, η θυγατρική της Βιοτέρ ΤΕΓΕΑ ΑΤΕ, μέσω κοινοπρακτικού σχήματος που μετέχει και η Λυκόδημος Α.Τ.Ε. Στο εν λόγω σχήμα η συμμετοχή της θυγατρικής ανέρχεται στο 50% ενώ η σύμβαση είναι προς υπογραφή.

* Η κοινοπραξία της ΤΕΓΕΑ Α.Τ.Ε. με την Λυκόδημος Α.Τ.Ε. και την Ideal S.A., είναι προσωρινός μειοδότης με ποσοστό συμμετοχής 47,5%, για το κέντρο υγείας Καλυβίων, συνολικού προϋπολογισμού 2,43 εκατ. ευρώ.

* Η θυγατρική της Βιοτέρ, Ερμής Α.Τ.Ε. είναι προσωρινός μειοδότης στο έργο κατασκευής 44 κατοικιών στην Ελευθερώτρια Καβάλας, συνολικού προϋπολογισμού 4,16 εκατ. ευρώ, και τέλος,

* Η Άτομο Α.Τ.Ε., εταιρία του Ομίλου νέας 5ης τάξης, συμμετέχει στην κατασκευή του τραμ της Αθήνας, μέσω κατασκευαστικής κοινοπραξίας, με το αναλογούν ποσό του έργου να ανέρχεται σε περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v