Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση για την Autohellas από την ICAP

Η εταιρία αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του προηγούμενου έτους.

Βράβευση για την Autohellas από την ICAP
Σε «True Leader» αναδείχθηκε η Autohellas Hertz στην 6η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAP για τη χρονιά 2015, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.

Η διάκριση αυτή, ανάμεσα σε 14.000 εταιρίες που εξετάστηκαν συνολικά, ήρθε ως αποτέλεσμα της διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτά, η εταιρία αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2015, συμπεριλαμβάνεται στις εταιρίες που το ίδιο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αυξήσουν το προσωπικό τους και τις θέσεις εργασίας τους, βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου τους βάση του κύκλου εργασιών τους, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v