Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για την έκδοση ομολόγων

Την έκδοση ομολόγων καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Unibios στις 19/12/2016.

Unibios: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για την έκδοση ομολόγων

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Unibios στις 19 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ στην έδρα της εταιρίας που ευρίσκεται στη Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με σύμπτυξη του αριθμού τους και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών και με σχηματισμό αποθεματικού σύμφωνα με το άρθρο 4§4 α του ΚΝ 2190/1920 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Παροχή Ειδικής Αδείας κατά το Άρθρο 23Α ν.2190/1920 όπως σήμερα ισχύει σε πρόσωπα από τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 5 του παραπάνω άρθρου για την σύναψη συμβάσεων με την Εταιρία και τις θυγατρικές της, που αφορούν εκτός άλλων και την αγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων καθώς και την ανάληψη ομολογιακών δανείων εκδόσεως της εταιρίας.

4. Τροποποίηση των άρθρων 12 και 16 του καταστατικού της εταιρίας.

5. Κατάργηση της απόφασης που ελήφθη κατά την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 11-05-2015 για την έκδοση ομολογιακού δανείου με δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές καθώς και της αντίστοιχης απόφασης για περιορισμό του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων που ελήφθη κατά την ίδια ημερομηνία.

6. Απόφαση για Έκδοση νέου Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές. Οι ομολογίες του Δανείου θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης στους υφιστάμενους σήμερα μετόχους της εταιρίας. Απόφαση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης του Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με το άρθρο 13Α του ΚΝ2190/1920. Απόφαση για την υποβολή αίτησης για την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στον πολυμερή μηχανισμό διαπραγμάτευσης ΕΝ.Α. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για κάθε θέμα συναφές προς τα παραπάνω θέμα.

7. Εκχώρηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσίας να αποφασίζει την έκδοση ομολογιακού δανείου με μετατρέψιμες ομολογίες υπό τις προϋποθέσεις της παρ. 1 του άρθρου 13 του ΚΝ2190/1920, για τα επόμενα πέντε έτη από την ημερομηνία λήψης της σχετικής απόφασης από τη Γενική Συνέλευση, με μια ή περισσότερες αποφάσεις του, και για ποσό ίσο με το ύψος του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου κατά την ημέρα λήψης της σχετικής απόφασης από τη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 1 εδ. β΄ του Κ.Ν. 2190/1920 σε συνδυασμό με το άρθρο 3α παρ 1 β και με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού.

8. Απόφαση για Έκδοση Απλού Ομολογιακού Δανείου μη Μετατρέψιμου σε Μετοχές.

* H έκθεση του ΔΣ για την έκδοση ομολόγων, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v