Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Ανέλαβε έργο για την ΥΠΑ

Το έργο αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Συστήματος Μεταγωγής Αεροναυτικών Μηνυμάτων AFTN/CIDIN/AMHS.

Space Hellas: Ανέλαβε έργο για την ΥΠΑ

H Space Hellas ανέλαβε μέσω διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Συστήματος Μεταγωγής Αεροναυτικών Μηνυμάτων AFTN/CIDIN/AMHS.

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 1.140.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και η διάρκεια υλοποίησης σε 16 μήνες.

Το νέο σύστημα HACAS (Hellenic AFTN/ CIDIN/ AMHS System) πρόκειται να αποτελέσει το νέο Διεθνές Κέντρο Επικοινωνιών Αθηνών, το οποίο είναι κόμβος του Παγκόσμιου Δικτύου Σταθερών Αεροναυτικών Τηλεπικοινωνιών.

Σκοπός του έργου είναι η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν στην αποστολή, λήψη και μεταγωγή αεροναυτικών μηνυμάτων με τον πλέον ευέλικτο, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Για τον σκοπό αυτόν θα αντικατασταθεί το υπάρχον σύστημα με νέο της εταιρίας Frequentis, που υιοθετεί τις διεθνείς απαιτήσεις και πρότυπα ICAO και SES (Single European Sky).

Το νέο σύστημα αξιοποιεί πλήρως τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, με τη χρήση ανοικτών προτύπων και COTS (Commercial Off The Self) εξοπλισμού και λογισμικού, προσφέροντας υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με υψηλή διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, η Space Hellas θα προμηθεύσει και θα εγκαταστήσει όλο τον απαραίτητο συνοδευτικό εξοπλισμό πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και τα απαραίτητα συστήματα για την προστασία της διαθέσιμης πληροφορίας. Θα παρασχεθούν επίσης όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και τεκμηρίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v