Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντερτέκ: Εγκριση από γ.σ. σε επέκταση σκοπού

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την επέκταση σκοπού της εταιρίας, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ιντερτέκ, που συνήλθε σήμερα 20 Δεκεμβρίου με απαρτία 49,37%.

Ιντερτέκ: Εγκριση από γ.σ. σε επέκταση σκοπού
To νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την επέκταση σκοπού της εταιρίας, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ιντερτέκ, που συνήλθε σήμερα 20 Δεκεμβρίου με απαρτία 49,37%.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία, απαρτιζόμενο από τα εξής πρόσωπα: Δημήτριος Κοντομηνάς του Παναγιώτη, Νικόλαος Νιργιάννακης του Κωνσταντίνου, Γεώργιος Σουβατζής του Χαραλάμπους, Ματθαίος Ντούλος του Λυκούργου, Ελένη Ξηνταράκου του Κυριακούλη, Αναστάσιος Μπούρας του Κωνσταντίνου και Ιωάννης Ρούσσος του Πέτρου, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι έχουν την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

Επίσης, αποφάσισε την τροποποίηση της παραγράφου 1. του άρθρου 2. του Καταστατικού της Εταιρίας, το οποίο θα έχει ως εξής:

”Η Εταιρία έχει ως σκοπό την εμπορία, αντιπροσώπευση, διανομή, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη παντός είδους Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συσκευών αυτοματισμού γραφείου, συσκευών ήχου και εικόνας, συσκευών τηλεπικοινωνιών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συμβατικών και ασυρματικών τεχνολογιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών (Computers) ή τμημάτων αυτών, καθώς και περιφερειακών συστημάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όλων των παραπάνω προϊόντων”.

Με την παραπάνω τροποποίηση διευκρινίζεται καταστατικώς ότι σκοπός της εταιρίας αποτελεί και η παροχή υπηρεσιών ”τεχνικής υποστήριξης” των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρία, τις οποίες υπηρεσίες ήδη προσφέρει η εταιρία.

Επίσης προσδιορίζεται η έννοια και το εύρος των ηλεκτρονικών ειδών που εμπορεύεται η εταιρία, όπου συμπεριλαμβάνονται και τα είδη ”τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συμβατικών και ασυρματικών τεχνολογιών”.

Οι λοιπές προβλέψεις του άρθρου 2 του Καταστατικού της εταιρίας παραμένουν αμετάβλητες. Κατά συνέπεια, δεν συντρέχει περίπτωση μεταβολής των υφισταμένων δραστηριοτήτων της εταιρίας ή προσθήκης νέων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v