Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Λύση και εκκαθάριση της Intelin

Η εταιρία Ευρωσύμβουλοι ανακοινώνει ότι η εταιρία Intelin και έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οποία κατέχει ποσοστό 40%, έχει εισέλθει σε διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης. Αποχώρηση από την E&P Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Ευρωσύμβουλοι:  Λύση και εκκαθάριση της Intelin
Η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι ανακοινώνει ότι η εταιρία με την επωνυμία Ευφυή Συστήματα Καινοτομίας με διακριτικό τίτλο Intelin και έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οποία κατέχει ποσοστό 40%, έχει εισέλθει σε διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί στο παρελθόν, η εταιρία Ευφυείς Καινοτομικές Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Επιχειρήσεων με διακριτικό τίτλο I4g στην οποία επίσης συμμετέχει η Ευρωσύμβουλοι, δραστηριοποιείται πλέον και στον τομέα ο οποίος αποτελούσε το αντικείμενο δραστηριότητας της υπό εκκαθάριση Intelin.

Επιπρόσθετα και εν όψη της ως άνω επέκτασης της δραστηριότητας της I4g, βρίσκεται σε τελική φάση ολοκλήρωσης, η διαδικασία αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 60.000 ευρώ, μετά το πέρας της οποίας, η συμμετοχή της Ευρωσύμβουλοι θα μεταβληθεί από το ποσοστό του 48,33% στο ποσοστό του 45%.

Τέλος η Ευρωσύμβουλοι ανακοινώνει την πλήρη αποχώρηση της από την μετοχική σύνθεση της εταιρίας με την επωνυμία Ευρωσύμβουλοι και Planning Σύμβουλοι Ανάπτυξης Κρήτης με διακριτικό τίτλο E&P Σύμβουλοι Ανάπτυξης και έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συμμετοχή της Ευρωσύμβουλοι ανήρχετο στο ποσοστό του 25%, ενώ οι αντίστοιχες μετοχές, μεταβιβάσθηκαν έναντι της τιμής κτήσης τους στους τοπικούς συστατικούς συνιδρυτές της εταιρίας.

Περαιτέρω η E&P Σύμβουλοι Ανάπτυξης έχει δεσμευτεί για την τροποποίηση της επωνυμίας της, έτσι ώστε αυτή να αντικατοπτρίζει πλέον την μη συμμετοχή της Ευρωσύμβουλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v