Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Συνωστισμός”... για την Προοδευτική (upd2)

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, οι βασικοί μέτοχοι της ΒΙΟΤΕΡ έχουν αυξήσει το τελευταίο διάστημα το ποσοστό των μετοχών που ελέγχουν στην Προοδευτική.

”Συνωστισμός”... για την Προοδευτική (upd2)
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται για ακόμη μία φορά η Προοδευτική.

Κύκλοι προσκείμενοι στη Βιοτέρ παραδέχονται ότι γίνονται κάποιες συζητήσεις με την Προοδευτική, με στόχο την απόκτηση της εταιρίας, πλην, όμως, καμία συμφωνία δεν έχει επέλθει.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, οι βασικοί μέτοχοι της ΒΙΟΤΕΡ έχουν αυξήσει το τελευταίο διάστημα το ποσοστό των μετοχών που ελέγχουν στην Προοδευτική, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Πάντως, αυτή την περίοδο η Προοδευτική βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έναν από τους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας στα πλαίσια της προσέλκυσης στρατηγικού συνέταιρου στην εταιρία.



Στ.Κ.

----Η ανακοίνωση της Βιοτέρ

Η Βιοτέρ ελέγχει ήδη ποσοστό άνω του 5% στην Προοδευτική και δεν αποκλείει περαιτέρω αύξηση αυτής της συμμετοχής στο μέλλον, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Ειδικότερα, σημειώνει: ”Η ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ αναφορικά με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα www.protothema.gr στην στήλη Οικονομία με ημερομηνία 22/01/2008 και τίτλο ”Επίσημη πρόταση εξαγοράς της Προοδευτικής απο τη ΒΙΟΤΕΡ” ανακοινώνει ότι:

Η εταιρεία ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ κατέχει ποσοστό άνω του 5% της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΕ και όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή της στις 6/11/2007 αποτελεί στρατηγική επιλογή της και δεν αποκλείει περαιτέρω αύξηση αυτής της συμμετοχής στο μέλλον.

Διευκρινίζεται δε ότι στη παρούσα φάση η ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και τίποτα δεν θεωρείται οριστικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v