Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Νέα έργα ύψους 2,85 εκατ. ευρώ

Με την ανάληψη νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.850.000 ευρώ, τον τελευταίο μήνα ενισχύθηκε η δραστηριότητα της Ευρωσύμβουλοι.

Ευρωσύμβουλοι: Νέα έργα ύψους 2,85 εκατ. ευρώ
Με την ανάληψη νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.850.000 ευρώ, τον τελευταίο μήνα ενισχύθηκε η δραστηριότητα της Ευρωσύμβουλοι.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του σχετικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), το έργο Κατάρτιση Επαγγελματιών Υγείας σε Καινοτόμες Πρακτικές και Μεθόδους με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων για την γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης, προϋπολογισμού 1.137.874 ευρώ, που εντάσσεται στο Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας, κατακυρώθηκε στην ένωση εταιριών Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., ΚΕΚ Τεχνόπολις και ΕΔΙΠ και αναμένεται στο προσεχές διάστημα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Επίσης, κατακυρώθηκε στην ένωση των εταιριών Ευρωσύμβουλοι, Planet και Logotech το έργο της εκπόνησης του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού 383.000 ευρώ.

Το έργο διάρκειας 8 μηνών, έχει ως στόχο την κατάρτιση του πλαισίου και τη θεματική εξειδίκευση των καινοτόμων δραστηριοτήτων της Ζώνης καθώς και την εκπόνηση του συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησής της.

Τέλος, η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, ως σύμβουλος δημοσιότητας, επικοινωνίας και τουριστικής προβολής, ανέλαβε και υλοποιεί δράσεις επικοινωνιακής στρατηγικής των Περιφερειών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρία Top Mage.

Επίσης, σε συνεργασία με την Κοινοπραξία AsUp, υποστηρίζει αντίστοιχες δράσεις για την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός των ανωτέρω δράσεων ανέρχεται σε 1.330.000 ευρώ για την Ευρωσύμβουλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v