Ιατρικό: Τον Μάρτιο το νέο business plan

Tον προσεχή Μάρτιο ή το αργότερο τον Απρίλιο θα ανακοινωθεί το αναθεωρημένο επιχειρησιακό πλάνο της Ιατρικό Αθηνών, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τις από κοινού επενδύσεις με τη γερμανική Asklepios.

Ιατρικό: Τον Μάρτιο το νέο business plan
Tον προσεχή Μάρτιο ή το αργότερο τον Απρίλιο θα ανακοινωθεί το αναθεωρημένο επιχειρησιακό πλάνο της Ιατρικό Αθηνών, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τις από κοινού επενδύσεις με τη γερμανική Asklepios, όπως προανήγγειλε στη σημερινή εκδήλωση εγκαινίων της Ιατρικό Περιστερίου ο διευθύνων σύμβουλος της Ιατρικό Αθηνών κ. Β. Αποστολόπουλος.

Η επένδυση στο Περιστέρι κόστισε 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ανακαινιστεί εκ βάθρων η παλαιά κλινική Νικολάου και να μετατραπεί σε Νοσοκομείο Γενικών Περιστατικών με 78 κλίνες, μονάδα εντατικής θεραπείας 6 κλινών, 5 χειρουργικές αίθουσες, μονάδα ημερήσιας νοσηλείας και απεικονιστικά εργαστήρια.

Η κλινική Περιστερίου αποτελεί την 8η του Ιατρικού Αθηνών, ενώ μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες αναμένεται να λειτουργήσει και η ανακαινισμένη κλινική Δάφνης (Ιατρικό Νοτίων Προαστίων) ως Γενική Κλινική από Νεφρολογική σήμερα.

Η διοίκηση της Ιατρικό Αθηνών απέφυγε να τοποθετηθεί ως προς τους άξονες του νέου επιχειρησιακού σχεδίου, σε ερώτηση όμως, του euro2day.gr, τόνισε το άμεσο ενδιαφέρον της για την αγορά της Ρουμανίας, όσον αφορά τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ιατρικό Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του προανήγγειλε ενδιαφέρουσες και ραγδαίες εξελίξεις για τη φετινή χρονιά.

Τα εγκαίνια της κλινικής τελέστηκαν προ ολίγου από τον υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v