Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Στοχεύει στο 20% της Προοδευτικής

Το ενδιαφέρον της να συγκεντρώσει το 20% της Προοδευτικής, γνωστοποίησε προς το Χ.Α. η Βιοτέρ. Ωστόσο επισημαίνει ότι η ανωτέρω κίνηση βρίσκεται στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων.

Βιοτέρ: Στοχεύει στο 20% της Προοδευτικής
H Βιοτέρ με ανακοίνωσή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί ότι συμμετέχει με ποσοστό άνω του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο της Προοδευτικής χωρίς να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο περαιτέρω αυξήσεως του ποσοσστού της, στο μετοχικό κεφάλαιο της ως άνω εταιρίας, ενόψει μάλιστα της εν εξελίξει αυξήσεως αυτού.

Μετά ταύτα και στα πλαίσια λοιπόν της διερεύνησης της ενδεχόμενης περαιτέρω αυξήσεως του ποσοστού συμμετοχής της Βιοτέρ, υπήρξε επαφή με το νομικό παραστάτη του βασικού μετόχου της Προοδευτική κ. Κωνσταντίνου Κούτλα για καταρχήν ενημέρωση αναφορικά με τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της εταιρίας και τα περιθώρια περαιτέρω ελέγχου της με σκοπό την αγορά μετοχών, που θα οδηγούσε την Βιοτέρ σε συμμετοχή άνω του 20%.

Η Βιοτέρ για την υλοποίηση ενδεχόμενης αγοράς - μέσα στα ως άνω πλαίσια - πρότεινε τον περαιτέρω έλεγχο για να διαμορφώσει άποψη και την τελική οικονομική της πρόταση που εκ των πραγμάτων δεν ηδύνατο να καθορισθεί με τα πρώτα στοιχεία που της ετέθησαν, κι ανέμενε σχετικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη τελική επιχειρηματική - οικονομική πρόταση και όλες οι ανωτέρω κινήσεις κι επαφές ευρίσκονται μέσα στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων δοθέντος ότι έως σήμερα ουδεμία περαιτέρω εξέλιξη υφίσταται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v