Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ: To Φεβρουάριο οι προσφορές για τη Ροδόπη

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός για την πώληση της Γαλακτοβιομηχανίας Ροδόπη. Ολοκληρώνονται και οι επισκέψεις των ενδιαφερομένων, ήτοι των ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, FRIESLAND HELLAS, ΚΟΛΙΟΣ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΝΕΟΓΑΛ, Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος - ΣΕΚΕ και ΤΥΡΑΣ, στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας.

ΑΤΕ: To Φεβρουάριο οι προσφορές για τη Ροδόπη
Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός για την πώληση της Γαλακτοβιομηχανίας Ροδόπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ολοκληρωθεί τα data rooms, ενώ τις ημέρες αυτές ολοκληρώνονται και οι επισκέψεις των ενδιαφερομένων, ήτοι των εταιρειών ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, FRIESLAND HELLAS, ΚΟΛΙΟΣ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΝΕΟΓΑΛ, Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος - ΣΕΚΕ και ΤΥΡΑΣ, στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας.

Ήδη οι ενδιαφερόμενες εταιρείες έχουν παραλάβει προσχέδιο ”Σύμβασης Αγοράς και Πώλησης Μετοχών” στο οποίο θα κληθούν να υποβάλουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου τις όποιες παρατηρήσεις τους καθώς και Δεσμευτική Προσφορά.

Η αξιολόγηση των Δεσμευτικών Προσφορών θα γίνει βάσει κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι το προσφερόμενο τίμημα, η διασφάλιση θέσεων εργασίας και ο βαθμός αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού της εταιρείας, κ.λπ.

Μετά την υποβολή των Δεσμευτικών Προσφορών οι Πωλητές και ο Σύμβουλος διατηρούν το δικαίωμα να διεξάγουν διαπραγματεύσεις με τον πρώτο προτιμητέο υποψήφιο για την οριστικοποίηση των τελικών όρων της συναλλαγής.

Αλεξ. Γκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v