Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οργανωτικές αλλαγές στον όμιλο Σαράντη

Οι μεταβολές έχουν άμεση ισχύ και θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωση του Ομίλου καθώς και στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών του στόχων που συνίστανται στην περαιτέρω ανάπτυξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οργανωτικές αλλαγές στον όμιλο Σαράντη

Στα πλαίσια της στρατηγικής του Ομίλου Σαράντη για επιτάχυνση των αναπτυξιακών ρυθμών του και προκειμένου να εξασφαλιστεί τα επόμενα χρόνια μεγαλύτερη ευελιξία στην οργανωτική δομή του με απώτερο σκοπό την επιτυχημένη υλοποίηση των στρατηγικών του προτεραιοτήτων, αποφασίστηκαν οργανωτικές αλλαγές, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.

Οι οργανωτικές αλλαγές είναι οι κάτωθι:

Ο Βαγγέλης Κυπριώτης αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Commercial Officer (CCO) έχοντας πλέον υπό την ευθύνη του, την εμπορική ανάπτυξη των προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες δραστηριοποίησης, αλλά και την εμπορική στρατηγική όλων των χωρών του Ομίλου καθώς και την κερδοφορία αυτών. Στα πλαίσια του νέου ρόλου του, θα αναφέρεται στον CEO, Κυριάκο Σαράντη.

Είναι κάτοχος πτυχίου Βachelor in Marketing από το Ulster University, καθώς και τίτλου ΜΒΑ από το Kingston University. Υστέρα από μια επταετή πορεία σε μεγάλες Ελληνικές εταιρείες σε όλες τις θέσεις των πωλήσεων, μετακινήθηκε στον Όμιλο Σαράντη τον Οκτώβριο του 2000. Από το 2007, κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει υπευθυνότητα, σεμνότητα, αλλά και εξωστρέφεια, αναδεικνύοντας την Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. σε μια από τις κορυφαίες στους κλάδους που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, έχει στο ενεργητικό του αξιοσημείωτα αποτελέσματα ανάπτυξης και κερδοφορίας και εν γένει αρίστης εφαρμογής της εταιρικής στρατηγικής.

- Ο Νίκος Καλημέρης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικών & Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδας.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 προερχόμενος από τα τμήματα πωλήσεων της Mars Ελλάδας. Tον Μάρτιο του 2007 εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. και από το 2013 κατέχει την θέση του National Sales Manager Mass Market. Χειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία όλες τις νέες εξαγορές στην Ελλάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα ανάπτυξης και κερδοφορίας.

-H Μαργαρίτα Τσακιρίδου αναλαμβάνει Business Unit Manager Health & Care Division.
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το πανεπιστήμιο του ILLINOIS. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Johnson & Johnson, συνέχισε στο τμήμα Marketing της Novartis για έξι χρόνια. Στην Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. είναι από το 2007 ως Marketing Manager Health & Care. Είναι άριστη γνώστρια της κατηγορίας των OTC αλλά κι εν γένει της φαρμακευτικής αγοράς. Ηγήθηκε του επαναλανσαρίσματος της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Lanes κι έχει καθοριστική συμβολή στην μεγάλη ανάπτυξη των πωλήσεων και των μεριδίων των τελευταίων τριών ετών.

Ο Νίκος και η Μαργαρίτα θα αναφέρονται στον CCO, Βαγγέλη Κυπριώτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι παραπάνω οργανωτικές αλλαγές έχουν άμεση ισχύ και θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωση του Ομίλου καθώς και στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών του στόχων που συνίστανται στην περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση των μαρκών στις αγορές, στην βελτιστοποίηση των εμπορικών δραστηριοτήτων ανά γεωγραφική περιοχή καθώς και στην μεγιστοποίηση των ωφελειών της εφοδιαστικής αλυσίδας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v