Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών από τη Μπήτρος

Τις εργασίες που αφορούν στην εκτέλεση της 1ης φάσης κατασκευής ενός Σύγχρονου Συγκροτήματος Κατοικιών, στο ακίνητο της πρώην ”Πειραϊκής – Πατραϊκής”, στη Χαλκίδα, πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, η Μπήτρος.

Ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών από τη Μπήτρος
Η εταιρία Μπήτρος, προχώρησε στην έκδοση οικοδομικής άδειας και πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, τις εργασίες που αφορούν στην εκτέλεση της 1ης φάσης κατασκευής ενός σύγχρονου συγκροτήματος κατοικιών, στο ακίνητο της πρώην ”Πειραϊκής – Πατραϊκής” στη Χαλκίδα.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η πρώτη φάση αποτελείται από πέντε (5) πολυκατοικίες με πυλωτή, με υπόγειους χώρους στάθμευσης, εκτεταμένους χώρους πρασίνου και πισίνα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου, είναι η Αρχιτεκτονική Μελέτη του έλληνα Αρχιτέκτονα κ. Φωτιάδη Μιχαήλ (ο οποίος μεταξύ των άλλων έχει αναλάβει την Μελέτη του Μουσείου της Ακρόπολης), καθώς επίσης οι υψηλές προδιαγραφές της κατασκευής και η εφαρμογή του Aντισεισμικού οπλισμού ”ΘΩΡΑΞ”.

Η Μπήτρος προτίθεται σε όμορο του Συγκροτήματος οικόπεδο, ιδιοκτησίας του Δήμου Χαλκιδέων επιφανείας τεσσάρων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων (4.000 μ2), να διαμορφώσει με έξοδα της παιδική χαρά και χώρο πρασίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v