Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται το δίκτυο πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η εταιρεία στο τέλος του 2016 συνεργαζόταν με 5.294 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, συνθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο στην ελληνική αγορά. Πέρυσι εντάχθηκαν στο δίκτυο της εταιρίας 766 νέοι συνεργάτες.

Ενισχύεται το δίκτυο πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης

Σε μια εποχή κατά την οποία η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο προσαρμογής στις νέες συνθήκες της Αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται από το Κανονιστικό Πλαίσιο (Solvency II), τις αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία, τη μείωση της καταναλωτικής δαπάνης και τέλος την αύξηση των εναλλακτικών δικτύων διανομής, η Ευρωπαϊκή Πίστη υποστηρίζει με έναν αναπτυξιακό Κανονισμό την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών, αναφέρει σε ανακοίνωση η εισηγμένη.

Με στοιχεία 31/12/2016, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται με 5.294 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, παρουσιάζοντας αύξηση 4,2% σε σχέση με το 2015, συνθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην ελληνική αγορά.

Οι Συνεργάτες της εταιρίας υπάγονται σε μια πλήρως οργανωμένη διοικητική δομή, η οποία αποτελείται από 5 βαθμίδες (Εμπορική Διεύθυνση, Διευθυντές Πωλήσεων, Περιφερειακοί Διευθυντές, Διευθυντές Καταστημάτων, Προϊστάμενοι Πωλήσεων).

Το 2016 εντάχθηκαν στο δίκτυο της εταιρίας 766 νέοι συνεργάτες, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v