Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ: Αύξηση κεφαλαίου 4,6 εκ. στην Quest Energy

Η Info-Quest ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρία Quest Energy θα πραγματοποιήσει εντός του Φεβρουαρίου 2008 αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4.668.300 ευρώ με παραίτηση των παλαιών μετόχων. Την αύξηση θα καλύψει η Thrush Investment η οποία θα αποκτήσει ποσοστό 45%.

ΚΟΥΕΣ: Αύξηση κεφαλαίου 4,6 εκ. στην Quest Energy
Η Info-Quest ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρία Quest Energy θα πραγματοποιήσει εντός του Φεβρουαρίου 2008 αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4.668.300 ευρώ με παραίτηση των παλαιών μετόχων.

Την εν λόγω αύξηση πρόκειται να καλύψει πλήρως η εταιρεία Thrush Investment Holdings Ltd., συμφερόντων των οικογενειών Δαυίδ - Λεβέντη, σύμφωνα με την από 14/2/2008 υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ των εταιρειών Info-Quest Α.Ε.Β.Ε. και Thrush Investment Holdings Ltd.Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω αύξησης κεφαλαίου, η εταιρία Info-Quest θα κατέχει ποσοστό 55% και η εταιρεία Thrush Investment Holdings Ltd. θα κατέχει ποσοστό 45% του μετοχικού κεφαλαίου της Quest Energy.

Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια της Quest Energy που σχεδιάζει να επενδύσει 200 εκατ. ευρώ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, κατά την προσεχή τριετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v