Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοικητική αναδιάρθρωση στη Μοτοδυναμική

Ο Γ. Σώκιαλης αναλαμβάνει τον κλάδο Yamaha, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος τον κλάδο Porsche και ο Γ. Λειβαδίτης τον κλάδο Marine & Retail.

Διοικητική αναδιάρθρωση στη Μοτοδυναμική
Κατά τη συνεδρίαση της 01ης Φεβρουαρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήριου Χατζίκου, για αλλαγή ορισμένων Διευθυντικών Στελεχών της υπάρχουσας οργανωτικής δομής της εταιρείας με σκοπό τη βέλτιστη υλοποίηση των στόχων της, ως ακολούθως:

Κλάδος Yamaha. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων των δικύκλων και όλων των συναφών προϊόντων της Yamaha στην Ελλάδα καθώς και τις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ρουμανία και Βουλγαρία. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Γιάννης Σώκιαλης.

Κλάδος Marine & Retail. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας στον χώρο της θάλασσας (προϊόντα Yamaha και Selva, πωλήσεις και ενοικιάσεις σκαφών), το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect, ενσωματώνοντας επίσης το σύνολο των δραστηριοτήτων σε αξεσουάρ και ελαστικά. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Γιώργος Λειβαδίτης.

Κλάδος Porsche. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Porsche στην Ελλάδα. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v