Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Επιβεβαιώνει την επέκταση στη Ρουμανία

Στο στάδιο ολοκλήρωσης της συμφωνίας για τη δημιουργία καταστήματος franchising στο Βουκουρέστι, βρίσκεται η διοίκηση της Δρομέας, στα πλαίσια της επέκτασής της στην αγορά της Ρουμανίας, αγορά στην οποία ήδη δραστηριοποιείται μέσω των συνεργασιών που έχει με τις Τράπεζες Πειραιώς και Eurobank, για την ανανέωση του εξοπλισμού των καταστημάτων τους.

Δρομέας: Επιβεβαιώνει την επέκταση στη Ρουμανία
Στο στάδιο ολοκλήρωσης της συμφωνίας για τη δημιουργία καταστήματος franchising στο Βουκουρέστι, βρίσκεται η διοίκηση της Δρομέας, στα πλαίσια της επέκτασής της στην αγορά της Ρουμανίας, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr

Σημειώνεται ότι η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη στην εν λόγω αγορά μέσω των συνεργασιών που έχει με τις Τράπεζες Πειραιώς και Eurobank, για την ανανέωση του εξοπλισμού των καταστημάτων τους.

Εν τω μεταξύ, σε Road Show που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την περίοδο 21/01-24/01 η διοίκηση του Δρομέα παρουσίασε την εταιρία σε μεγάλα επενδυτικά funds και διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς.

Η κίνηση γίνεται στα πλαίσια μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρίας για τη γνωριμία της με ξένους θεσμικούς επενδυτές και διαχειριστές επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Παράλληλα προγραμματίζεται και παρουσίαση της εταιρίας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, την Παρασκευή 29-02-2008 στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v