Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Στη β΄επαναλητική Γ.Σ. στις 13/3 η απόφαση για το ΜΟΔ

Στη β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της στις 13 Μαρτίου θα συζητήθεί η έκδοση από την ΑΝΕΚ μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι το ποσό των 22 εκατ. ευρώ, καθώς η σημερινή Γ.Σ. δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

ΑΝΕΚ: Στη β΄επαναλητική Γ.Σ. στις 13/3 η απόφαση για το ΜΟΔ
Η ΑΝΕΚ ανακοινώνει ότι η σημερινή α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη συντελεσθείσης της απαιτούμενης απαρτίας για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος της ημερησίας διατάξεως και θα ακολουθήσει β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση την 13η/03/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00, δυνάμει της από 27/01/2017 δημοσιευμένης πρόσκλησης του διοικητικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γ.Σ. καλείται να αποφασίσει την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού 22.000.000 ευρώ, με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της εταιρίας, το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση, κατ’ άρθρον 13 παρ. 10 του κ.ν. 2190/20, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v