Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΣΥΜΒ: Στο συνέδριο The Greek PPP Market Forum

Στο μονοήμερο ειδικό συνέδριο με θέμα - The Greek PPP Market Forum, που διοργανώνεται από την City & Financial Conferences, στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008, συμμετέχει ως ένας από τους κύριους χορηγούς η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

ΕΣΥΜΒ: Στο συνέδριο The Greek PPP Market Forum
Στο μονοήμερο ειδικό συνέδριο με θέμα - The Greek PPP Market Forum, που διοργανώνεται από την City & Financial Conferences, στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008, συμμετέχει ως ένας από τους κύριους χορηγούς η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έχει στόχο να συμβάλει έτσι στην ανάπτυξη της δυναμικής της ελληνικής αγοράς έργων ΣΔΙΤ και στην προώθηση επιτυχημένων συνεργασιών μεταξύ των δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής, που στοχεύει στην ενημέρωση ελληνικών και αλλοδαπών φορέων και επιχειρήσεων σχετικά με τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που διανοίγονται στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου καθώς και τις προϋποθέσεις αποτελεσματικής αξιοποίησής τους, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας κος Πάρις Κοκορότσικος, θα αναφερθεί στον ρόλο της Ελλάδας ως κέντρο διασύνδεσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Όπως επισημαίνεται, η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., ενεργώντας ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος ΔΕΚΟ, εταιριών του Δημοσίου και φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την διοίκηση και διαχείριση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας και τον σχεδιασμό έργων αξιοποίησης της μέσω ΣΔΙΤ, διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων.

Συγκεκριμένα, ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος του ΗΣΑΠ, η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει την κατάρτιση σχεδίων δράσης για την αξιοποίηση σημαντικών ακινήτων του μέσω ΣΔΙΤ. Ακόμη, ως σύμβουλος της ΚΕΔ, υποστηρίζει την ανάπτυξη δημόσιου ακινήτου μεγάλης έκτασης σε σημαντική περιοχή της Κρήτης, για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων δεκάδων εκατομμυρίων και ως σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, την ανάπτυξη δημόσιου ακινήτου της στον Πειραιά με χρήσεις εμπορικές και γραφείων.

Επίσης, αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος, από την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, για την Παροχή Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την Υλοποίηση Κτιρίων Στέγασης Δημόσιων Υπηρεσιών (Περιφέρεια Ηπείρου και Αλεξ/λη) με σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα.

Ακόμη, αναφορικά με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. έχει αναλάβει την υποστήριξη στην διαδικασία ωρίμανσης του έργου της δημιουργίας μαρίνας αναψυχής στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω ΣΔΙΤ, συνολικού προϋπολογισμού 75.000 ευρώ, καθώς και το έργο της Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Υποστήριξης για την Τουριστική Αξιοποίηση Δημοτικών Εκτάσεων στις Περιοχές Μυστεγνά και Ν. Κυδωνιές του Δήμου Λουτροπόλεως Θερμής Λέσβου, συνολικού προϋπολογισμού 142.000 ευρώ.

Περαιτέρω, η Ευρωσύμβουλοι διεκδικεί με σημαντικές αξιώσεις, ως επικεφαλής Διεθνών Συμπράξεων Συμβούλων, ακόμα τρία σημαντικά έργα Συμβούλου ΣΔΙΤ κυρίως στον χώρο της Υγείας, αλλά και της Παιδείας, οι διαγωνισμοί των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν το νέο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα και την υλοποίηση 23 νέων σχολικών κτιρίων, συνολικού προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v