Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Συνεργασία με τη βρετανική εταιρία Bisley

Προώθηση σειράς γραφείων της Δρομέας στις διεθνείς αγορές, αλλά και από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων προβλέπει η συμφωνία συνεργασίας με τη βρετανική εταιρία.

Δρομέας: Συνεργασία με τη βρετανική εταιρία Bisley

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η εταιρεία Δρομέας ΑΒΕΕΑ Παπαναγιώτου με την εταιρεία BISLEY στο Νewport (Μεγάλη Βρετανία) στις 8 Μαρτίου, 2017.

Η συμφωνία προβλέπει:

- Την προώθηση στη διεθνή αγορά από την εταιρεία BISLEY της σειράς των γραφείων “Cito” που παράγει η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ

- Την κατά περίπτωση από κοινού συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς εξοπλισμού επίπλων γραφείου

- Την από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η συμφωνία είναι τετραετής με άμεση εκκίνηση και προβλεπόμενες παραγγελίες για το πρώτο έτος 10.000 τεμαχίων γραφείων.

Αυτή η συμφωνία επιβεβαιώνει την αναγνώριση της εταιρείας ΔΡΟΜΕΑΣ σε διεθνές επίπεδο και την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας οι οποίες ξεπερνούν το 60% της παραγωγής της.

Σημειωτέον ότι η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ προμηθεύει με έπιπλα γραφείου όλες τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής επιτροπής για τις περιόδους 2009 έως 2013 και 2015 έως 2020.

Επίσης, προμηθεύει τον Γερμανικό στρατό μέσω διεθνών διαγωνισμών από το 2013 έως σήμερα με περισσότερα από 100.000 τεμάχια ειδικά ερμάρια.

Τέλος, προμηθεύει το ερευνητικό κέντρο CERN στην Ελβετία με εξοπλισμούς γραφείων με νέα τριετή σύμβαση 2015 εως 2018.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v