Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ισχύ παραμένει η προσωρινή διαταγή για το Mega

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε την ισχύ της προσωρινής διαταγής που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών του καναλιού, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.

Σε ισχύ παραμένει η προσωρινή διαταγή για το Mega

Διατηρείται, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης, η ποιότητα του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε την ισχύ της προσωρινής διαταγής που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών του καναλιού με την καταβολή μηνιαίων δόσεων ύψους 40.000 ευρώ.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο συζητήθηκε προσφυγή της ΕΤΙΤΑ με την οποία ζητείται να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού ενώ πρόσθετη παρέμβαση άσκησαν η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ. Οπως κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ Γιώργος Σκεπετζάκης, εάν υποβαθμιστεί το σήμα του Mega, ο σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, αφού οι διαφημίσεις που τώρα έχει το κανάλι θα σταματήσουν.

“Σήμερα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εισπράττει, θέλουμε το κανάλι ανοιχτό, γιατί πρέπει να σωθούν θέσεις εργασίας. Υπάρχουν 500 άτομα που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού” είπε ο Γ. Σκεπετζάκης, ενώ τονίστηκε ότι μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής έχει γίνει ρύθμιση, και οι καταβολές γίνονται κανονικά.

Τα λεγόμενα του κ. Σκεπετζάκη επιβεβαίωσε και ο προϊστάμενος του διαφημιστικού τμήματος του τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος κατέθεσε ότι μόλις ενημερώθηκαν οι διαφημιζόμενοι για την επικείμενη υποβάθμιση του σήματος, άρχισαν να επικοινωνούν με τον τηλεοπτικό σταθμό, εμφανώς αναστατωμένοι.

Από την πλευρά της, η μάρτυρας της Digea, υποστήριξε ότι η εταιρία έδειξε μεγάλη ανοχή, καθώς το χρέος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ήταν πέρυσι τον Απρίλιο στις 500.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως είπε η Digea δεν προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης που ήταν το επαχθέστερο μέτρο.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου αναμένεται προσεχώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v