Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Δεν παραχωρεί τον έλεγχο η οικογένεια Λαβίδα

Η Διοίκηση της εταιρείας έχει την εμπιστοσύνη των μετόχων και των εργαζομένων της και υλοποιεί σταθερά το επιχειρηματικό της σχέδιο, αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωση. Τονίζει πως η οικογένεια Λαβίδα εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως τη Lavipharm.

Lavipharm: Δεν παραχωρεί τον έλεγχο η οικογένεια Λαβίδα

«Η οικογένεια Λαβίδα εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως την εταιρεία και δεν τίθεται θέμα απώλειας ή παραχώρησης ελέγχου», τονίζει η Lavipharm σε συνέχεια χθεσινών αναφορών σε ΜΜΕ.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη:

«1. Η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες Τράπεζες για τη συναινετική συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της, η οποία σε συνδυασμό με επιμέρους επιχειρηματικές κινήσεις θα συμβάλουν καθοριστικά στη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και της οργανικής της κερδοφορίας.

2. Η οικογένεια Λαβίδα εξακολουθεί να ελέγχει πλήρως την εταιρεία και δεν τίθεται θέμα απώλειας ή παραχώρησης ελέγχου.

3. Η Διοίκηση της εταιρείας έχει την εμπιστοσύνη των μετόχων και των εργαζομένων της και υλοποιεί σταθερά το επιχειρηματικό της σχέδιο, το οποίο θα της επιτρέψει, σε πείσμα των καιρών, να βελτιώσει τη θέση της και να αναπτυχθεί περαιτέρω με υγιείς όρους.

Για κάθε σημαντικό γεγονός, η εταιρεία θα προχωρήσει, όπως η κείμενη νομοθεσία ορίζει, στις απαραίτητες ανακοινώσεις για την ορθή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v