Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση της Δρομέας στην ΕΘΕ

Παρουσίαση της εταιρίας Δρομέας παρουσία αναλυτών και εκπροσώπων διαφόρων Τραπεζών και Χρηματιστηριακών Εταιριών, πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου στην ΕΘΕ.

Παρουσίαση της Δρομέας στην ΕΘΕ
Παρουσίαση της εταιρίας Δρομέας παρουσία αναλυτών και εκπροσώπων διαφόρων Τραπεζών και Χρηματιστηριακών Εταιριών, πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου στην ΕΘΕ.

Η εταιρία Δρομέας είναι η μεγαλύτερη εταιρία σε δυνατότητες παραγωγής επίπλων γραφείου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη από πλευράς υποδομής, τεχνολογίας, εγκαταστάσεων, παραγωγικότητας και ποιότητας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1979.

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, διαχωριστικών τοιχωμάτων, συστημάτων αρχειοθέτησης, επίπλων κουζίνας και σπιτιού, όπως και εξαρτημάτων από χυτό αλουμίνιο και πλαστικό, ειδικών εφαρμογών. Εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών. Οι παραγωγικές και κτιριακές εγκαταστάσεις ανέρχονται σε 55.000 τ.μ., επί οικοπέδου 115.0000 τ.μ.

Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στους τομείς επεξεργασίας και βαφής ξύλου και χάλυβα, χύτευσης αλουμινίου και πλαστικού, χύτευσης πολυουρεθάνης, παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων και ταπετσαρίας.

Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρίας περιλαμβάνει 35 επώνυμα καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Εξάγει ολοκληρωμένα προϊόντα και εξαρτήματα στην Γερμανία, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία, Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία κ.λ.π. Συμμετέχει στις διεθνείς εκθέσεις INTERZUM και ORGATEC, οι οποίες πραγματοποιούνται στην Κολωνία της Γερμανίας καθώς και στην INDEX που λαμβάνει χώρα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από τον Νοέμβριο του 2000 οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Η εταιρία συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών:

α) ΚΕΜ ΑΒΕΕ ”Καλούπια Εξαρτήματα Μετάλλου Πλαστικού” με ποσοστό 100%. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2002, έχει έδρα τη ΒΙ.ΠΕ Λευκώνα Σερρών και οι παραγωγικές και κτιριακές εγκαταστάσεις της ανέρχονται σε 2534 τ.μ. σε οικόπεδο 6655 τ.μ.. Σκοπός της εταιρίας είναι η κατασκευή καλουπιών έκχυσης αλουμινίου και πλαστικών, καθώς και η παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων.

β) DROMEAS ΜΠΓ ΙΕΠΕ Βουλγαρίας με ποσοστό 100% που ιδρύθηκε το 2003. Η εταιρία είναι εγκατεστημένη σε κεντρικό σημείο της Σόφιας Βουλγαρίας και ασχολείται με λιανικές πωλήσεις των προϊόντων στην περιοχή.

Τα προϊόντα της είναι στην πρώτη γραμμή από άποψη αισθητικής, σχεδιασμού, χρηστικότητας, εργονομίας και αντοχής έτσι ώστε να προσφέρουν στον πελάτη τα μέγιστα οφέλη.

Η Εταιρία έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνώριση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και με τη συνεργασία της με την DAIMLER AG (MERCEDES BENZ) τόσο σε επίπεδο καλουπιών και χυτών εξαρτημάτων αλουμινίου για φορτηγά αυτοκίνητα όσο και σε επίπεδο επίπλων εταιρικής ταυτότητας των εκθεσιακών της χώρων στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v