Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του data center του ΔΕΔΔΗΕ

Το Data Center, έχει εμβαδόν 160 m2 περίπου, ο δε προϋπολογισμός του άγγιξε τα 969.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Space Hellas: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του data center του ΔΕΔΔΗΕ
Η Space Hellas, μετά από δημόσιο διαγωνισμό, ανέλαβε την κατασκευή του νέου Data Center της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΔΕΔΔΗΕ, στην Αθήνα. Το έργο ολοκληρώθηκε εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τη μελέτη και τις ειδικές απαιτήσεις του οργανισμού.

Η Space Hellas, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, υλοποίησε όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου, τη στατική ενίσχυση των κρίσιμων χώρων και την παθητική πυρασφάλεια. Προμήθευσε και εγκατέστησε όλο τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τη διανομή μέσης και χαμηλής τάσης (μετασχηματιστής, ηλεκτρολογικοί πίνακες, ΗΖ, καλωδιώσεις), τα UPS, τα συστήματα ασφάλειας και πυροπροστασίας όπως, CCTV, Access Control, πυρανίχνευση και κατάσβεση. Επίσης, προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία το σύστημα κλιματισμού, τα Racks για τη στέγαση του εξοπλισμού, τα PDUs, καθώς και το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίου (BMS). Για την επιτήρηση των συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας εγκατέστησε το λογισμικό Space Hellas GuardianTM, το οποίο αποτελεί εξ¶ολοκλήρου προϊόν εσωτερικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Το έργο περιλαμβάνει εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους καθώς και την υποχρέωση συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για τέσσερα έτη, μετά τη λήξη της εγγύησης.

Το Data Center, έχει εμβαδόν 160 m2 περίπου, ο δε προϋπολογισμός του άγγιξε τα 969.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ με το νέο Data Center, έργο που κατασκευάστηκε με τις πλέον αυστηρές προδιάγραφες, εξασφαλίζει μια ασφαλή και σύγχρονη βάση για τα κεντρικά του συστήματα, με αυξημένη διαθεσιμότητα και επεκτασιμότητα, τονίζει η Space Hellas.

Για την υλοποίηση του Data Center του ΔΕΔΔΗΕ, η Space Hellas εγκατέστησε λύσεις των εταιρειών Schneider Electric, Panduit, ΚΑΥΚΑΣ, Cummins και Hikvision και προέβη σε όλες τις απαραίτητές εργασίες παραμετροποίησης, για τη βέλτιστη και αξιόπιστη συνεργασία των συστημάτων αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v