Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγει η οικονομική προσφορά ΤΕΡΝΑ - GMR για το Καστέλι

Υπερκαλύπτει τις τεχνικές απαιτήσεις του διαγωνισμού για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου η προσφορά που κατέθεσε η κοινοπραξία της ΤΕΡΝΑ με την ινδική GMR, σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής διαγωνισμού. Στο τελικό στάδιο η διαδικασία.

Ανοίγει η οικονομική προσφορά ΤΕΡΝΑ - GMR για το Καστέλι

Στο τελευταίο στάδιο αξιολόγησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για την κατασκευή και εκμετάλλευση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου, με το άνοιγμα της οικονομικής προσφοράς που κατέθεσε η κοινοπραξία Ariadne Airports Group, στην οποία συμμετέχουν η ΤΕΡΝΑ και η ινδική GMR Airports Limited.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, «κατά τον έλεγχο του Φακέλου Β', σε μη δημόσιες συνεδριάσεις, η Επιτροπή Διαγωνισμού (Ε.Δ.) διαπίστωσε την πληρότητά του ως προς τα Υποχρεωτικά Στοιχεία Υποβολής, σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 22 της Διακήρυξης, ενώ κατά το πρώτο στάδιο του εξέτασης και αξιολόγησης του περιεχομένου του Φακέλου Β', η Ε.Δ. διαπίστωσε ότι τα υποβληθέντα στοιχεία ικανοποιούν και καλύπτουν πλήρως το σύνολο των Εξεταζόμενων Ελάχιστων Τεχνικών Απαιτήσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 26.6 της Διακήρυξης και συγκεκριμένα:

7.1 Υπερτερεί των ζητούμενων κατά τη Διακήρυξη Ελάχιστων Τεχνικών Απαιτήσεων σε δέκα (10) από αυτές.

7.2 Καλύπτει πλήρως τα ζητούμενα κατά τη Διακήρυξη στις υπόλοιπες δεκατέσσερις (14) Ελάχιστες Τεχνικές Απαιτήσεις. και επομένως, η εξεταζόμενη Τεχνική Προσφορά παραδεκτά αποτελεί "Επαρκή Τεχνική Προσφορά" κατά την έννοια της Διακήρυξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v