Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΤΟ: Ποιοι απέκτησαν μετοχές λόγω carve out

Την απόκτηση μετοχών από βασικούς μετόχους της εταιρίας γνωστοποίησε η διοίκηση της Μοτοδυναμικής, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

ΜΟΤΟ: Ποιοι απέκτησαν μετοχές λόγω carve out
Την απόκτηση μετοχών από βασικούς μετόχους της εταιρίας γνωστοποίησε η διοίκηση της Μοτοδυναμικής, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Ειδικότερα, ο κ. Καπαγιαννίδης Κωνσταντίνος υπό την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος της Μοτοδυναμικής στις 3/3/2008 απέκτησε 263 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Επιπλέον, ο κ. Χατζίκος Σωτήριος υπό την ιδιότητα του ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 3.276 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Παράλληλα, ο κ. Παπαευστρατίου Ευστράτιος υπό την ιδιότητα του ως Μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 146 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Ταυτόχρονα, η κα Οικονομοπούλου Νικόλ, σύζυγος του κ. Κυριακόπουλου Οδυσσέα (Προέδρου της εταιρίας), στις 3/3/2008 απέκτησε 350 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Ακόμη, ο κ. Ξανθούλης Γεώργιος υπό την ιδιότητα του ως Νομικός Σύμβουλος της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 85 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Επίσης, ο κ. Βαλλιανάτος Διονύσιος υπό την ιδιότητα του ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 30 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Eπιπλέον, ο κ. Κυριακόπουλος οδυσσέας υπό την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 617.976 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Εξάλλου, ο κ. Καραμίχας Μιχαήλ υπό την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 220 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Ο κ. Καρκαλέμης Ιωάννης υπό την ιδιότητα του ως Μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 636 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Ο κ. Κοσκινάς Ανδρέας υπό την ιδιότητα του ως Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 36 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Τέλος, η κα Κιζλαρίδου Ευανθία, σύζυγος του κ.Χατζίκου Σωτήριου Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, στις 3/3/2008 απέκτησε 100 κοινές μετοχές της εταιρίας, λόγω της διαδικασίας εκχώρησης μετοχών (carve out) που πραγματοποίησε η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v